Ediții

Stress Congress 2022

MULȚUMIM PARTICIPANȚILOR LA STRESS CONGRESS 2022!

În contextul actual atât de dificil, vă mulțumim în mod deosebit pentru participarea la cea de-a V-a ediție a Stress Congress, cu tema „Stresul, provocare multidisciplinară în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare”, eveniment Național cu participare Internațională, organizat înperioada 06-08 octombrie 2022, sub Înaltul Patronaj al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, în colaborare cu Fundația Ana Aslan Internațional.

STRESS CONGRESS 2022, pe scurt:

  • NewslettersNW1NW2NW3NW4;
  • Diplome de participare: după completarea Chestionarului de evaluare, participanții vor primi pe e-mail Diploma/Certificatul de participare,  în termen de 15 zile;
  • Link-ul de acces la filmarea integrală a Stress Congress 2022, a fost transmis participanților prin e-mail și va fi activ până la 19.11.2022;
  • Programul evenimentului este disponibil aici.
  • Lucrările premiate la secțiunea E-posters sunt disponibile aici.
  • Fotografiile evenimentului sunt disponibile aici.
  • Rezumatul video al Congresului este disponibil aici.
  • Broșura on-line a Stress Congress 2022 va fi disponibilă în curând.
  • Raportul de mediatizare este disponibil aici.

Vă urăm sănătate deplină și succes în activitatea desfășurată și vă așteptăm la Stress Congress 2023!

Stress Congress 2021

Ediție online

Un eveniment național, cu participare internațională, creditat de Colegiul Medicilor din România, Colegiul Farmacișilor din România, Colegiul Psihologilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

NEWSLETTERS 2021 MATERIALE VIDEO
Un eveniment al Fundației „Ana Aslan” Internațional

Stress Congress 2020

Un eveniment național, cu participare internațională, creditat de Colegiul Medicilor din România, Colegiul Farmacișilor din România, Colegiul Psihologilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Ediție online
UMF Carol Davila
Un eveniment al Fundației „Ana Aslan” Internațional

Stress Congress 2019

Stress Congress 2019 – A doua ediție a Stress Congress, “Stres și Longevitate” a avut loc în perioada 31 oct. – 2 nov. 2019 în București, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti.

Testimoniale Participanti

După reușita primei ediții din 2018, ne-am întâlnit din nou la Palatul Parlamentului, în 2019, pentru a promova cercetarea și a oferi o platformă experților naționali și internaționali pentru a facilita schimbul de informații și experiență. Au fost încurajate dezbaterile bazate pe impactul stresului asupra îmbătrânirii cerebrale precoce, diagnosticului vârstei moleculare și  a Medicinei Longevității.

Tehnologiile inovative au fost din nou parte a congresului, fiind aduse în prim plan informații științifice de ultima oră ce vor contribui la îngrijirea zilnică a pacienților.

Ultima dar nu cea din urmă, corelația dintre stres și carieră a fost și ea abordată în cadrul Congresului, odată cu modalitățile de prevenire, folosind medicina și arta. Au fost prezenți artisți plastici – Rozica Măldărăseanu și Mădălina Radu.

Cuvantul de bun venit

Reamintim particularitatea evenimentului nostru: multidisciplinaritate, abordarea stresului din perspectiva tuturor specilităților medicale, astfel încât ne-am bucurat să avem alături medici de diferite specialități, farmaciști, asistenți medicali, studenți la medicină și psihologi.

Program (Lectori) 2019

Peste 350 de participanți au participat la cea de a doua ediție și au fost parte activă la reușita acestui congres, prin prezență, implicare, întrebări și dialog cu lectorii noștri, și nu în ultimul rând prin participarea cu postere și interesul arătat acestei secțiuni.

Deosebit de apreciat a fost mesajul Administrației Prezidențiale transmis de către doamna Prof. Univ. Dr. Diana-Loreta Păun, Consilier Prezidențial – Departamentul de Sănătate Publică. De o primire deosebit de caldă din partea publicului nostru s-a bucurat și cuvântul de deschidere al domnului Președinte Emil Constantinescu.

Discurs de deschidere
Eveniment Creditat

– 14 credite EMC pentru medici – 15 credite EMC pentru asistenți – 18 credite EFC pentru farmaciști – 14 credite COPSI pentru psihologi

Sponsori

Marco Polo, Alliance Healthcare, Ever Pharma, Zenyth, MedLife, Core Invest Health, Doppel herz, GNC, Mylan, iNes Group, UniCredit, Synlab, Cyberquest

Sponsori 2019

“Abordarea multidisciplinara si integrativă a stresului – Solutii inovatoare in medicina personalizata”

Stress Congress 2018

Ce a însemnat STRESS Congres 2018? – 3 zile fara stres – peste 300 participanti – Lectori nationali si internationali cu diverse specialitati si domenii de expertiza – Curs Practic de Obiectivare a Stresului, unicul curs de acest gen din Romania – Primul eveniment ce abordeaza stresul din punct de vedere medical – Abordare multidisciplinara a stresului – Sponsori din cele mai importante arii ale industriei farmaceutice, sponsori de marca din zona nonfarma, care ne-au sustinut demersul

Arta si Presa – sectiuni speciale ale primei editii STRESS Congres Două secțiuni speciale au încununat cele 3 zile ale congresului – arta și presa. Jurnaliști de prestigiu s-au alăturat cauzei noastre, oferind o imagine mai detaliată asupra stresului ca parte a meseriei lor, de la beneficii până la riscurile și pericolele pe care acesta le generează. Medicina și Arta au fost prezentate ca fiind într-o relație de simbioza – cunostințe și creativitate, instrumente și inspirație. Peste 300 participanți, medici neurologi, psihiatri, medici internisti si de medicina de familie, psihologi dar si asistenti medicali cu diferite specializari, ni s-au alăturat împartășindu-ne viziunea, luând parte activ în procesul definirii și obiectivării stresului în viața cotidiană. „Obiectivarea Stresului” – cursul care a fost oferit participantilor in preambulul Congresului, a pus la dispoziție participantilor la curs toate instrumentele de care au nevoie în managementul eficient al stresului.

Argument

Ne place să contestăm status quo-ul, să gândim și abordăm o altă perspectivă și ne înconjurăm de oameni care ne împărtășesc aceleași principii. Așa s-a născut ideea din spatele Stress Congress, din dorința și din nevoia de a privi și aborda stresul dintr-o perspectivă unică – ca entitate medicala!

Sponsorii primei editii

Sun Wave Pharma, Pharma Nord, Alfasigma, Boiron, Tiriac Auto, Unicredit Bank, KRKA, Reviva, Ines Group, Stejarii, Zepter, Core Invest Health, Prime Health Care, Jaguar, Land Rover