Înscrieri

Înscrieri Poster

regulamentul de înscrieri

Termen limita pentru Înscriere Abstract: 25.09.2020
Până la data de 29.09.2020 –
Confirmare Status
Transmitere versiune finala
e-Poster 30.09.2020

Tip de abstract – Raport de caz (Introducere > Prezentare caz > Concluzie)

Abstractul pentru Raport de caz – În introducere se va prezenta succint patologia și implicațiile acesteia în rândul populației. Prezentarea cazului va trebui să conțină informații despre motivele internării, examenul fizic, investigațiile paraclinice respectiv diagnosticul diferențial și cel de certitudine. În secțiunea de concluzii este de preferat să se evidențieze particularitățile cazului.

Tip de abstract – Studiu original / Meta-analiză (Introducere > Metode & materiale > Rezultate > Concluzii)

Abstractul pentru Studiul original – În introducere se va prezenta obiectivul și utilitatea desfășurării studiului. Secțiunea de metode și materiale va cuprinde o descrierea a lotului de pacienți incluși în cadrul studiului, acțiunile întreprinse și analiza datelor. Secțiunea de rezultate va cuprinde datele obținute în urma analizei datelor. Concluziile trebuie să scoată în evidență importanța acestui studiu.

Abstractul nu trebuie să depășească 300 cuvinte. Structura trebuie sa includa titlu autor / coautori si cuvinte cheie. Fiecare abstract poate fi încărcat o sigură dată. Un participant poate astfel încărca (și respectiv prezenta) un singur abstract. Toate celelalte cadre medicale sau persoane implicate în realizarea abstractului vor fi trecuți drept coautori. Coautorii care își doresc să participe la conferințe vor putea face acest lucru doar ca Participanți.

Posterele elctronice trebuie să fie configurate la dimensiunea A0 portret sau A1 landscape. Posterul poate fi construit în orice program de profil atât timp cât îndeplinește cerințele menționate anterior. În ziua congresului va trebui să aduceți posterul pe un stick de memorie doar în format PDF, el urmând să fie afișat pe un E-Board. Titlul trebuie să fie același cu al abstractului înscris. Este recomandat ca acesta să fie în sitl bolduit sau italic, iar fiecare cuvânt să fie scris cu litere mari. Numele autorului și al coautorilor trebuie să respecte ordinea din cadrul abstractului. Nu uitați să menționați afilierea fiecăruia dintre aceștia. Structura posterului trebuie să o respecte pe cea a abstractului. Este important ca imaginile și graficele să aibă o calitate bună, iar în materie de culoare a textului recomandăm negrul. Dimensiunea fontului va fi după cum urmează: 85pt pentru titlu, 36–44pt pentru subtitluri, and 24–34pt pentru restul. Aceste dimensiuni nu sunt obligatorii.

  Tip de abstract

  Nume

  E-mail

  Telefon

  Titlu prezentare

  Autori / Co-autori

  Abstract (maxim 300 de cuvinte)

  Cuvinte Cheie

  Incarcă Poster Electronic (opțional)

  Începând cu data de 25.05.2018 a intrat în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Fundația Ana Aslan Internațional are nevoie de consimţământul Dvs. pentru a prelucra datele cu caracter personal necesare pentru înscriere. Pentru mai multe informații consultați Politica de Confidentialitate.
  Sunt de acordNu sunt de acord

  Sunt de acord să primesc și alte comunicări ulterioare ce țin de activitatea Fundației, Stress Congress, newsletter, prin e-mail și telefon.